AÇIKLANAN AKTİF BİLEŞENLER

Uzmanlıkla elde edilen kanabinoidlerin ve bitki özlerinin doğal özelliklerinden yararlanılarak oluşturulan ürünlerimiz vegandır ve laboratuvarda test edilmektedir. En iyi uçucu yağların, doğal bitki özlerinin, vitaminlerin ve minerallerin bir arada olduğu CBD’ye sahip olmanın cildiniz için ne kadar önemli olduğunun bilincinde olarak da sizi doğaya olabildiğince yakın tutmak için çalışıyoruz.

Güzellik endüstrisindeki yılların tecrübesiyle ekibimiz gerçekte neyin işe yarayıp neyin yaramadığını biliyor. O halde, birlikte günlük cilt rutininizde eksik olan ve gerçekten fark yaratabilecek aktif bileşenleri inceleyebiliriz.

Naturecan


İÇERİK SÖZLÜĞÜ

İşte Naturecan Beauty serimizde bulunan temel bileşenlerin hızlı bir incelemesi, böylece size ve cildinize neyin yararlı olduğunu keşfedebilirsiniz.

ALOE VERA

Doğal yatıştırıcı özellikleri ile bu bitki özü1, ağrılı, kuru veya iltihaplı cildi doğal olarak yatıştırdığını kanıtlamıştır. Ayrıca gün içinde gerçekleşen tahrişlerin ve lekeye eğilimli ciltlerin onarılmasında kullanılabilen mükemmel bir özdür.

AVOKADO YAĞI

Besleyici oleik asit ve tekli doymamış yağ asitleriyle, saçlarınızı ve cildinizi nemlendirmek ve güçlendirmek için saç köklerine nüfuz edebilen, tamamen ve doğal olarak beslenmiş hissi bırakan az sayıdaki yağdan biridir.

KAKAO YAĞI

Doğal bir bariyer görevi gören nemlendirici yağ cildinize ekstra bir günlük koruma katmanı sağlar, ayrıca bu tatlı bitki özünün cildi yatıştırıcı özelliklerinin yanında kanıtlanmış olan sağlığa 2 yararları da bulunur. Bu yağ özellikle kuru ve hassas ciltler için idealdir.

HİNDİSTANCEVİZİ YAĞI

Yağ asitlerinin eşsiz birleşimine sahip bu popüler yağ, cildinizin doğal nemini korumasına yardımcı olur, cildinizi hava ve diğer tahriş edici maddelerin neden olduğu günlük kuruluktan korur. 3

YEŞİL KİL

Günlük bakımınıza mükemmel bir katkı sağlayan bu doğal kil, ciltteki kirleri giderir ve ayrıca hayati vitaminler ve eser 4 elementler açısından zengin olduğundan cildinizin gençleşmesine yardımcı olarak yüzünüze sahip olduğu ışıltıyı geri kazandırır.

KEPEK ÇEKİRDEĞİ YAĞI

Bu güçlü öz, yalnızca cildi günlük kirden ve saldırganlardan korumakla kalmaz, aynı zamanda cildinizin doğal dengesini geri kazanmak için fazla yağı emmeye yardımcı olur 5. Ayrıca kenevir bitkisinden elde edilmiş olmasına rağmen hiçbir şekilde THC içermez.

HİYALÜRONİK ASİT

İnce çizgilerin ve kırışıklıkların görünümünü destekleyen antioksidanlar açısından zengin olan 6 HA biraz korkutucu gelebilir ama aslında vücutta doğal olarak üretilir. Nem için bir mıknatıs olan, aradığınız yaşlanma karşıtı etkilerin anahtarını elinde tutar.

SHEA YAĞI

Vücudun her yeri için mükemmel nemlendirme sunan bu kremsi, sütlü yağ ile cildinize ihtiyacı olan besini verin. Cilt tipiniz ne olursa olsun, bu doğal özüt, bir sonraki ışıltı seviyesini elde etmenin denenmiş ve test edilmiş bir yoludur.

SQUALANE

Ciltte doğal olarak bulunan doymuş bir hidrokarbon, yumuşak ve pürüzsüz bir cildi destekleyen olağanüstü bir bitki bazlı nemlendiricidir 7. Kolajende olduğu gibi, bu temel lipit seviyeleri yaşlandıkça düşer ve böylece düzenli olarak takviye yapılmasını bir zorunluluk haline getirir.

TOKOPEROLLER

Bu organik bileşikler bol miktarda E vitamini aktivitesi içerir. Antioksidan özellikleri ve cilt hastalıklarıyla ilgili faydaları ile bilinen bu temel vitamin aynı zamanda doğal UV koruması da sağlar. 8

Kaynaklar:

1) https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5796020

2) https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5796020/

3) https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/15724344/

4) https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2904249

5) https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6110517/

6) https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/30287361/

7) https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/23449131/

8) https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/11684391/